comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da derin kriz!

26 Şubat 2015, Perşembe 08:34
Galatasaray'da derin kriz!

Prandelli'nin tazminatıyla başlayan, Tahkim'den çekilen itirazla büyüyen krizde eleştiri oklarının hedefi olan Hamdi Yasaman var. Toplantıya Yasaman katılmadı, kriz daha da büyüdü.

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanı da olan Hamdi Yasaman, Prandelli'nin gönderiliş sürecinde Ali Dürüst-Abdurrahim Albayrak ikilisi ile anlaşamadı.
 
Hukukçu kimliğiyle, "Bu iş tazminatsız olmaz" diyen Yasaman, Sportif AŞ Yönetim Kurulu'nda yer alan isimleri bir türlü ikna edemedi. Bardağı taşıran damla ise Tahkim Kurulu'ndan geri çekilen itiraz dilekçesi oldu.
 
Yasaman bu operasyonu Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'le birlikte bir haftadır yürütüyordu. 14 yabancı kararından memnun olan sarıkırmızılılar sadece 28 olan kadro sınırlamasının 1 yıl ertelenmesini istiyordu. Ancak Başkan Duygun Yarsuvat "Ben TFF'ye bu karara karşı çıkmayacağımız yönünde söz vermiştm" dedi ve itirazı geri çektirdi.
 
Bu süreçte yalnız bırakılması ve tek sorumlu kendisiymiş gibi gösterilmesine sinirlenen Yasaman da istifa noktasına geldi. Yönetim dün TT Arena'da olağanüstü toplandı. Yasaman'ın katılmadığı toplantıda Yarsuvat, "Kızgınlıkla karar vermeyelim. Yasaman'ın gönlünü alalım" ifadesini kullandı.
 
"BU SORUNU AŞACAĞIZ!"
 
Abdurahim Albayrak eski başkan Ünal Aysal'ı eleştirdi. Albayrak, "Maalesef Galatasaray'da şampiyonluğun keyfini çıkaramadık. Şampiyon olduk o hafta kapının önüne konduk ama bunların hepsi düzelir, bunun için buradayız. Hepimiz Galatasaray için en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bu sorunların hepsini aşabilecek güçte bir yönetim kurulu vardır. Hiçbir problem olmaz, hepsini aşarız" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!