comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Hamdi Yasaman görevden alınıyor!

25 Şubat 2015, Çarşamba 11:00
Galatasaray'da Hamdi Yasaman görevden alınıyor!

Galatasaray'da, kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'a haber vermeden TFF'nin yabancı kararına itiraz eden Sportif A.Ş. Başkanı ve kulüp 2. başkanı Hamdi Yasaman için bugün olağanüstü toplantı var. Yasaman'ın 'Sportif A.Ş. Başkanlığı' görevinden alınması bekleniyor.

Galatasaray'da, Sportif AŞ Başkanlığı görevini yürüten 2. başkan Hamdi Yasaman'ın, kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'a haber vermeden, TFF'nin yabancı futbolcu kararına itiraz etmesi, sarı kırmızılı kulüpteki bütün taşları yerinden oynatacak.
 
Başkan Yarsuvat'ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, "Biz TFF'nin kararını herhaliyle desteklediğimizi söyledik. Ben defalarca bunu deklare ettim. Nasıl Galatasaray Başkanı'ndan habersiz böyle bir itiraz talimatı verirsin! Böyle bir şey olamaz” diye çıkışan Yarsuvat, kurmaylarını bugün Türk Telekom Arena Stadı'nda toplama kararı aldı.
 
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın saat 15.00'te başlaması beklenen toplantıda, Hamdi Yasaman'ı 'Galatasaray Sportif A.Ş Başkanlığı' görevinden alması bekleniyor. Yarsuvat'ın söz konusu görevi bundan böyle kendisinin yürütme kararı aldığı da ifade edildi.
 
Duygun Yarsuvat'ın bu sözleri, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun 2 numaralı ismi olan Hamdi Yasaman'ı son derece üzdü. Bütün görevleri bırakmayı düşünen Yasaman, toplantının ardından kendisine gelen bütün telefonları yanıtsız bıraktı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!