comScore

Galatasaray Galatasaray

Niasse'nin menajeri konuştu! 'Galatasaray'la Mayıs'ta...'

24 Şubat 2015, Salı 09:12
Niasse'nin menajeri konuştu! 'Galatasaray'la Mayıs'ta...'

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer eden Oumar Niasse'la ilgili olarak, Senegalli forvetin menajeri Burak Sallak konuştu ve çarpıcı detaylar verdi.

Galatasaray'a Oumar Niasse müjdesi...
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra Galatasaray'ın transfer gündeminde 1. sıraya yerleşen Senegalli forvet, eski hocasına mesaj göndermişti. Devre arasında kulüpler anlaşamadığı için transferi gerçekleşmeyen Niasse, “Hocam sizinle çalışmak istiyorum” diyerek Hamzaoğlu'na, hazır olduğunu ilan etmişti.
 
Hamzaoğlu da, “Sen merak etme, görevde kalırsam Mayısta bizdesin” cevabını vermişti. Konuyla ilgili olarak, Oumar Niasse'ın menajeri Burak Sallak konuştu. Sezon devam ederken çıkan transfer haberlerinin her iki tarafı da olumsuz etkilediğini belirten Sallak, “Galatasaray halka açık bir şirket, Niasse da Lokomotiv Moskova'nın oyuncusu. Böyle bakıldığında bu haberlerin medyada yer alması iki tarafta da sıkıntı yaratır. Ama iki tarafın da karşılıklı bir isteği var. Sanıyorum ki bu iş mayıs ayında çözülür” ifadesini kullandı.
 
Fernandao'dan vazgeçmek yok!
 
Sezon sonunda Oumar Niasse'ı kadrosuna katması neredeyse kesinleşen Galatasaray, Fernandao transferinden de vazgeçmiş değil.
 
Başkanlık koltuğuna kim oturursa otursun, bu grafiği devam ettirmesi halinde takımın başında kalacağı tahmin edilen Hamza Hamzaoğlu, önde Fernandao, solda Oumar Niasse, sağda Burak Yılmaz ve forvet arkasında Wesley Sneijder'den oluşan bir hücum hattı planlıyor. Dolayısıyla Bursaspor'un Brezilyalı futbolcuyla olan temasları yakından takip ediliyor.
 
Yeşil-Beyazlılar anlaşma sağlayamazsa, Galatasaray tekrar devreye girecek.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!