comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Muslera gol öncesi faul kararına çıldırdı

21 Şubat 2015, Cumartesi 19:59
Galatasaray'da Muslera gol öncesi faul kararına çıldırdı

Galatasaray'ın Sivasspor'dan yediği gol öncesi verilen faul kararına kızan Muslera yan hakeme topu fırlattı ve sarı kart gördü. 

FutbolArena - Galatasaray'ın Sivasspor'dan yediği gol öncesi verilen faul kararına kızan Muslera yan hakeme topu fırlattı ve sarı kart gördü. 

Galatasaray'ın Sivasspor'dan yediği gol öncesi verilen faul kararı sarı-kırmızılı ekibi çıldırttı. Yan hakemin uyarısıyla Hüseyin Göçek'in verdiği faul kararı sonrası Sivasspor atışı kullanıp golü bularak skoru 1-1'e getirmişti. 
Hem faul kararına hem de sonrasında gol yenmesine kızan Galatasaray'lı oyuncular ve teknik heyet hakeme o anda ve ilk yarı bitiminde itiraz etti. Özelliklle ilk yarı bitiminde neredeyse tüm oyuncular ve teknik direktör Hamzaoğlu hakemin yanına gitti. 

Bu isimlerden biri de sakinliğiyle bilinen kaleci Muslera'ydı. Uruguaylı file bekçisi ilk yarı bitiminde elindeki topu faul kararını verdirten yan hakeme doğru fırlatınca Hüseyin Göçek tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Muslera topu fırlattıktan hemen sonra soyunma odasına gittiği için Göçek kartı ona gösteremedi ama kural gereği takım kaptanı Selçuk İnan'a ''Muslera için'' gösterdiğini belirtip sarı kartını çıkarttı. 

Muslera bu sezon Süper Lig'de ilk sarı kartını görmüş oldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!