comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak Ali Dürüst'ün başkan olmasını istiyor

21 Şubat 2015, Cumartesi 11:33
Abdurrahim Albayrak Ali Dürüst'ün başkan olmasını istiyor

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst'ün başkanlığa aday olması için ısrar edeceğini söyledi.
 

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mayıs ayındaki Seçimli Genel Kurul'da Ali Dürüst'ün başkanlığa aday olmasını istediğini açıkladı. 
 
Sivas'ta NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Albayrak, Dürüst'e güvenini dile getirdi. Albayrak, "Benim gönlümde yatan bir tane aslan vardır. O da Ali Dürüst'tür. Benim çok özel bir yakınım ve abimdir. Ali Dürüst'ün başkan olmasını çok fazla istiyorum. Olması için de elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi. 
 
Tecrübeli yönetici, eski başkan Ünal Aysal'a bir tek konuda kırgın olduğunu açıkladı. Albayrak, "Galatasaray 4. yıldızı geçtiğimiz yıl takamadı, onun için kırgın ve üzgünüm" şeklinde konuştu.
 
Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzun yıllar takımı çalıştırması gerektiğini de kaytetti. Albayrak, "Hamza Hoca'nın ismi Hamzarelli veya Cesare Hamzaoğlu olsaydı devre arasında 15 ya da 20 milyon Euro'luk transfer yaptıracaktı. Onu çok eskiden beri tanıyorum ve onunla çalışmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz gideriz ya da kalarız, hiç önemli değil. Ancak Hamza hocanın Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmesini istiyorum" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!