comScore

Galatasaray Galatasaray

Göksu Türkdoğan: "Melo her zaman bu hareketleri yapıyor."

20 Şubat 2015, Cuma 20:08
Göksu Türkdoğan:

Altınordu'nun genç oyuncusu Göksu Türkdoğan, Felile Melo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Röportaj - Melo'nun kalaye geçtiği zaman kullandığı penaltıyı kaçıran Göksu Türkdoğan Lig Radyo da Ajans Futbol'a konuk oldu.

Altınordu kulübünde kalmak istiyorum
Altınordu kulübünde olmaktan çok mutluyum. Ben daha önce kulüplerde hep genç oyuncu olmuştum şimdi takımın abisi oldum. İyiki beni tercih etmişler bende gayet memnunum. İlk olarak Kuşadası'na geldim ve tesisler ve imkanlar gayet güzel hatta hiçbir kulüpte bu imkanlar bulunmuyor. Sözleşmem 1 yıllık inşallah katkı sağlayabilirsem burada kalmak istiyorum.

Geç profesyonel oldum

Ben aslında buradaki arkadaşlar gibi alt yapı görmedim. Amatör olduktan sonra 21 yaşımda profesyonel olabildim. İlk başta Pendik'te oynadım ve 3 sene kaldıktan sonra Saıyer de oynadım. Daha sonra Osman Özköylü beni Elazığ'a çağırdı ve hayatımın zirve dönemini yaşadım. 25 yaşımda 2.ligde şampiyonluk yaşayıp Ptt ligine çıktık ve 1 sene arayla Süper Lig'e çıktık. Süper Lig kariyerim sonrasında  güzel anılarım ve hatıralarım var. Talihsiz bir penaltı kaçırınca gözden düştüm ve takımdan ayrılarak alt lig serivenim tekrar başladım. Erciyes şampiyonluğumda kariyerimde var ve şimdi Altınordu için mücadele oynuyorum.

Melo'nun kurtardığı penaltı?

Aslında çokda rahattım ve gol atacağımıda düşünüyordum ama kalede Melo doğru bölgeyi tercih etti ve bende iyi vuruş yapamayınca penaltı kaçırdım. Hayatımda kaçırdığı ikinci penaltıydı. Hiç tepki ile karşılaşmadım özellikle Elazığ halkı tepki göstermedi. Melo'nun kendine özgü klasik sevinçleri var ve hep bu hareketleri yapıyor. Ben bu hareketleri hiç tasvip etmiyorum. Yinede saygı duymak lazım. Beni çok fazla ilgilendirmiyor.

Ankaraspor da düşüşün nedeni

Ankaraspor ile çok iyi bir ilk yarı geçirdik ve üst düzeyde gittik. İkinci yarı tam tersi anormal bir düşüş yaşadık. Ben hatta sakatlığım nedeniyle sezonu kapattım. Ayrıca bizim takımda yaşanan sakatlıklarda bizi çok etkiledi ve ligden çıkamadık.

4-5 yıl daha oynamak istiyorum

Kendime çok iyi bakıyorum. Futbolda kendini hazır tutarak iyi hazırlanırsan devamlılığı sağlıyorsun. 4-5 yıl daha oynayarak

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!