comScore

Galatasaray Galatasaray

Eski Galatasaray'lı dibe çakıldı!

20 Şubat 2015, Cuma 14:13
Eski Galatasaray'lı dibe çakıldı!

2010 yılında Manchester City'den kiralık olarak Galatasaray'a katılan Brezilya'lı forvet 13 maçta 3 gol kaydedebilmişti. 28 yaşındaki golcü oyuncu şimdilerde belki de kariyerinin en kötü zamanlarından birini yaşıyor.

FutbolArena Dış Haberler - 2010 yılında Manchester City'den kiralık olarak Galatasaray'a katılan Brezilya'lı forvet 13 maçta 3 gol kaydedebilmişti. 28 yaşındaki golcü oyuncu şimdilerde belki de kariyerinin en kötü zamanlarından birini yaşıyor.

Takımdaki en yakın arkadaşı Ronaldinho'nun ayrılması, düzensiz gece hayatı ve kişisel problemleri nedeniyle Kasım ayında kulübü Atletico Mineiro tarafından süresiz kadro bırakılıp; sezon başında affedilen Jo, bir türlü kendine gelemiyor. Son golünü 10 Nisan 2014 tarihinde Libertadores Kupasında oynanan Zamora karşılaşmasında kaydeden Jo, o zamandan beri 316 gün geçti ve halen gol bulamadı. O tarihten beri toplamda 31 mücadeleye çıkan 28 yaşındaki golcü 37 saattir gol orucunda. Son olarak Diego Tardelli'nin takımdan ayrılması, yerine transfer edilen Arjantin'li Lucas Pratto'nun sakatlanmasının ardından Libertadores Kupası gruplarında büyük önem taşıyan Colo Colo maçında 64 dakika sahada kalan ve etkisiz bir görüntü çizen Jo, yine bekleneni veremedi. Resmi maçlarda 2263 dakikadır skor bulamayan Jo, 2015 yılındaki tek golünü geçtiğimiz hafta takımının oynadığı hazırlık maçında attı. 
İşte Jo'nun ilk 11'de ve kulübede başlayıp, görev alıp, gol atamadığı maçlar





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!