comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak: '3 puanla döneceğiz'

20 Şubat 2015, Cuma 12:10
Abdurrahim Albayrak: '3 puanla döneceğiz'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor'dan 3 puan alacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig Seba Sezonu 21. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün saat 11.30'da özel bir uçuşla bu kente hareket etti.

Olumsuz hava şartlarından dolayı İstanbul'da çalışmalarını istedikleri gibi gerçekleştiremeyen sarı kırmızılılar, Sivasspor'a ait tesislerde bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 21 kişilik maç kadrosunda şu isimlere yer verdi: "Fernando Muslera, Sinan Bolat - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev."
Bu arada Sivas'a hareket öncesinde Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür eden Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Her şeyden önce Allah'ıma şükür ki hava açtı. Uçma sorunumuz yok birazdan Sivas'a hareket edeceğiz. Mecnun başkana da teşekkür ediyorum. Bundan önce de idman sahasını açmışlardır. Bizleri her zaman iyi karşılaşmışlardır. Hem Sivas halkına hem Mecnun başkana teşekkür ediyorum. Buradan inip direkt Sivas'ta idman yapacağız. Çünkü İstanbul'da maalesef sahalarımızı temizleyemedik. Çok kar olduğu için idmanımızı yapamadık." diye konuştu.

Çok zor bir maç olacağını dile getiren Albayrak, "Özellikle de Sergen Yalçın'ın Sivasspor'un başına gelmesiyle birlikte inanılmaz bir performans gösterdiler. Çok da iyi oynuyorlar. Güzel ve iyi bir maç olacak. Benim inancım tam, 3 puan alıp İstanbul'a döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli yönetici, gün geçtikçe takımın üzerine koyduğunu da belirterek, "Burada teknik heyetimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Geldiklerinden beri sadece 2 beraberliğimiz var. Biri Bursaspor, diğeri de Gençlerbirliği, o maçlarda da şanssız bir şeklide puan kaybettik. Ama gün geçtikçe daha da üzerine koyuyoruz. Şampiyonluk yarışında da büyük takımlar peş peşe dizilmiş, Türkiye'ye de bu yakışır." şeklinde konuştu.

Takımdaki sakat futbolcuların son durumuyla ilgili de Albayrak, "Sakat futbolcular konusunda iyi bir yol kat ettik. Sağlık heyetine de buradan teşekkür ediyoruz." dedi.

ALİ DÜRÜST: BU MAÇ EN ZORLARINDAN BİR TANESİ

Kalan maçların zor olduğunu dile getiren Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise Sivasspor karşılaşmasını bu maçlar içinde en zor olanlarından bir tanesi olarak niteledi.

Ali Dürüst, şöyle konuştu: "Sivasspor iyi bir takım hava şartları da malum. Onun için biraz erken gidiyoruz. Sivasspor başkanı ve yönetimine başta teşekkür ediyoruz. Bir imkan tanıdılar. Uçaktan inip idman yapacağız ve maçı bekleyeceğiz. Artık her maç zor, ama bu maç en zorlardan bir tanesi. Amacımız galip gelerek yolumuza devam etmek."

Morallerinin de yüksek olduğunu kaydeden Dürüst, "Zor maç ama bundan sonra her maç zor. Onun için yüksek konsantrasyonla maçlara çıkacağız." ifadesini kullandı.

Sakat futbolculardan Semih'in de iyileştiğini dile getiren Dürüst, "Semih'i riske etmeyeceğiz. O da yerini aldığı vakit daha tatlı bir rekabet olacak takım içerisinde." diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!