comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Nihat Doğan tartışmaları artıyor

19 Şubat 2015, Perşembe 10:40
Galatasaray'da Nihat Doğan tartışmaları artıyor

Galatasaray'a 2010 yılında üye olan ve Özgecan Aslan tweeti nedeniyle ihracına karar verilen Nihat Doğan için o dönemin başkanı Adnan Polat "başkan kontenjanından üye olmadı" derken Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, 'başkan kontenjanı' dedi.

Nihat Doğan'ın Galatasaray'dan ihracı kadar 2010 yılında nasıl üye olduğu da tartışma konusu oldu. 2010 yılında Adnan Polat'ın başkanlığı sırasında üye olan Nihat Doğan için Polat, "Başkan kontenjanından üye yapılmadığını." ifade etti.

EDER: YÖNETİMİN SEÇTİĞİ 84 KİŞİ ARASINDA NİHAT DOĞAN VAR
Galatasaray'da üyelik sürecini anlatan kulüp Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder ise Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gün Ortası'na katılarak, "Nihat Doğan, başkan kontenjanından üye yapılmış diyemem ama yapılmamış ta diyemem. Çünkü Sicil Kurulu, üyelik başvurusu yapanlar için bir seçim yapıyor ve o isimleri yönetim kuruluna gönderiyor. Yönetim Kurulu da Sicil Kurulu'nun seçtiği 69 kişiyi değiştirip, yanına başkan kontenjanından 15 kişiyi ekleyerek, Sicil Kurulu'na 'bunları alacaksın' diye yolluyor. Bana göre o 84 kişinin tamamı başkan kontenjanıdır. Dolayısıyla Nihat Doğan, Sicil Kurulu tarafından seçilmeyip, Yönetim Kurulu'nda üyeliğine onay verilen 84 kişi arasındadır." diye konuştu.

POLAT: HATIRI SAYILIR BİR İSİM NİHAT DOĞAN'IN BAŞKANLIK KONTENJANINDAN ÜYE YAPILMASI İÇİN BENİ ARADI

Nihat Doğan'ın üyeliği hakkında Hürriyet'e konuşan Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Adnan Polat, "Her sene Galatasaray Kulübü'ne başkan kontenjanından 15 kişi üye yapılabilir. Yani, başkanın imzası ile bu 15 isim Galatasaray'a üye olabilir. O dönem Galatasaray camiasından hatırı sayılır bir isim Nihat Doğan'ın başkanlık Kontenjanından üye yapılması için beni aradı. Ama ben bunu kabul etmedim." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!