comScore

Galatasaray Galatasaray

Tarık Çamdal: 'Daha iyi olacağım'

12 Şubat 2015, Perşembe 22:00
Tarık Çamdal: 'Daha iyi olacağım'

Galatasaraylı Tarık Çamdal, Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor maçına iyi konsantre olduklarını ve bir üst tura çıktıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tarık, "Bu akşam birbirinden güzel golleri izledik. Güzel bir maç olduk. Kupanın sürprizlere gebe olduğunu herkes gördü. Maça iyi konsantre olduk ve girdiğmiz pozisyonları değerlendirip bir üst tura çıktık." dedi.

Sabri'nin yokluğunda sağ bek pozisyonda oynamasının sorulması üzerine genç oyunu, "Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Uzun bir süre oynamadım ama her zaman çalıştım. Bu forma çok büyük. Ben de çalıştım ve formaya kavuştum. Elimden geleni yapıyorum. Daha iyi olacağım. Maç oynadıkça futbolcu gelişir. O yüzden bana görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapacağım." diye konuştu.
Tarık Çamdal, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelişi ile birlikte takımda güzel bir hava oluştuğuna vurgu yaparak, "Artık her zaman pozitif düşünüyoruz. Sonuçlarda zaten bunu gösteriyor. Prandelli döneminde bunları yapamıyorduk. Hamza Hoca'nın kalitesi ortada. Bize çok şey öğretiyor. Bir ağabey gibi davranıyor. Onunla çalışmaktan dolayı mutluyuz." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!