comScore

Galatasaray Galatasaray

Skibbe, Hamza Hamzaoğlu'nu yeniyor!

09 Şubat 2015, Pazartesi 09:11
Skibbe, Hamza Hamzaoğlu'nu yeniyor!

Galatasaray'ın eski hocası Michael Skibbe, meslektaşı Hamza Hamzaoğlu ile farklı takımlarda 3 kez karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın eski hocası Michael Skibbe, Eskişehirspor'un teknik direktörü olarak bir kez daha eski takımına ve Hamza Hamzaoğlu'na rakip olacak.
 
2008-09 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Alman teknik adam, Hamzaoğlu'na karşı mücadele ettiği 3 maçta da yenilgi yüzü görmedi. 79 yaşındaki çalıştırıcı, Hamzaoğlu'nun yönettiği takımlara karşı hep sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu ikili ilk olarak, 17 Ocak 2009'da Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştı. O dönem Malatyaspor'un başında olan Hamza hoca, Skibbe'nin önderliğindeki Galatasaray'a 4-2 kaybetti.
 
29 Eylül 2012'de ise Süper Lig'de Skibbe'li Karabükspor, Hamzaoğlu'nun ekibi Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenmeyi başardı. Son olarak da deneyimli teknik adam, bu sezon Türkiye Kupası'nda Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray'ı, Es Es'le 1-0 mağlup etmişti.
 
En son Rijkaard'la güldüler...
 
Hamzaoğlu'nun, Skibbe'ye karşı pek de başarılı bir istatistiği bulunmazken, ligdeki son 3 Eskişehirspor deplasmanında da Galatasaray'ın galibiyeti bulunmuyor. Aslan, Kırmızı-Siyahlılar'ı Frank Rijkaard döneminde 2010'da, 3-1'le deplasmanda devirmişti. Sonrasında Fatih Terim'le çıkılan üst üste 3 mücadele, Es Es'in sahasında golsüz sona ermişti.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!