comScore

Galatasaray Galatasaray

Ali Dürüst: 'Kalan maçlarımızı alıp ipi göğüslemek istiyoruz'

08 Şubat 2015, Pazar 17:40
Ali Dürüst: 'Kalan maçlarımızı alıp ipi göğüslemek istiyoruz'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Eskişehirspor maçı öncesinde diğer takımlara bakmaktan ziyade kendi oyunlarına baktıklarını ve kalan maçlarını kazanıp şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

Galatasaray öğle saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından Süper Lig'de yarın oynayacağı Eskişehirspor maçı için bu şehre hava yoluyla gitti. Yolculuk öncesinde havaalanına gelen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ali Dürüst, Eskişehir'in zor bir deplasman olduğunu belirterek, "Beklentimiz tabii ki galibiyet. Ama zor bir deplasman. Biliyorsunuz orada kupa maçında 2 - 0 da yenildik. Ancak bundan sonra bizim yapacağımız olay her maçımızı kazanıp şampiyon olmak. Dolayısıyla rakiplerin maçlarından ziyade bizim maçlarımız bizi ilgilendiriyor. Zor bir deplasman olacak, ama bundan sonra da kolay maç kalmadı." şeklinde konuştu.

Takımın gittikçe performansının yükseldiğini dile getiren Dürüst, "Sakatlıklar biraz olumsuz etkiledi, ama şu anda yarış devam ediyor. Diğer maçlar da yarışı etkiliyor. Dediğimiz gibi biz diğer takımlara bakmaktan ziyade kendi oyunumuza bakıyoruz. Kalan maçlarımızı alıp ipi göğüslemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Ali Dürüst, son olarak takımdaki eksiklerden de bahsederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Burak yok bildiğiniz gibi, Semih de Sabri de yok, ancak diğer arkadaşlar onların yerini dolduracak kapasitede. İnşallah şans da yanımızda olur."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!