comScore

Galatasaray Galatasaray

Albert Riera, Galatasaray'ı unutamıyor

05 Şubat 2015, Perşembe 09:58
Albert Riera, Galatasaray'ı unutamıyor

Galatasaray'da 3 sezon forma giyen Albert Riera, Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılığının ardından ilk kez konuştu.

Şu anda boşta olan ve serbest oyuncu olduğu için transfer dönemi bitmiş olmasına karşın gelecek sezon için bir kulübe imza atma şansı bulunan İspanyol oyuncu, Türkiye ile ilgili unutamadığı birçok anısının olduğunu ifade etti.
 
“Galatasaray'da her an özeldi. Ama Kadıköy'de kaldırdığımız şampiyonluk kupası en unutulmaz olanıydı” diyerek söze giren 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, “İlk sezonumda, Fenerbahçe'nin stadında şampiyon olduk. Bunu asla unutamam. Kutlama yapmayalım diye ışıkları kapattılar. Ama biz buna rağmen kutlamayı doyasıya yaptık” ifadelerini kullandı.  
 
“EN İYİ TARAFTAR”
 
İspanyol oyuncu “Hayatımda elde ettiğimiz en özel, önemli başarılardan bir tanesiydi. Ezeli rakibin stadında şampiyonluk kupasını kaldıran takımın bir parçası, bu tarihi anın kahramanlarından biri olmaktan dolayı gurur duyuyorum Galatasaray kariyerimdeki en iyi kulüptü” diye konuştu.
 
Kendisini Galatasaray'ın bir taraftarı gibi hissettiğini belirten Albert Riera, “Desteğimi her zaman sürdüreceğim. Galatasaray taraftarı, daha önce görmediğim kadar iyi bir taraftar topluluğu. Gördüğüm en iyi taraftar” şeklinde konuştu. Galatasaray'a dönmeyi çok istediğini de ifade ederek “Daha uzun süre oynayarak çok daha iyisini yapabilirdim. Profesyonelliğin gereğini her zaman kusursuz biçimde yapmaya çalıştım. Ama bazen bu yetmeyebiliyor. Umarım bir gün oyuncu, yardımcı antrenör veya teknik direktör olarak dönebilirim” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!