comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: "Bazı oyuncular istediğimiz düzeyde değil"

04 Şubat 2015, Çarşamba 22:30
Hamza Hamzaoğlu:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,  Balçova Yaşamspor karşılaşmasının ardından bazı oyuncular istediğimiz düzeyde değil ifadelerini kullandı.

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,  Balçova Yaşamsporkarşılaşmasının ardından bazı oyuncular istediğimiz düzeyde değilifadelerini kullandı.

İşte Hamzaoğlu'nun sözleri:

"İlk yarı çok pozisyon ürettik ama golü bulmakta zorlandık. İkinci yarı aynı oyunu sürdürünce golleri bulacağımızdan emindik. Öyle de oldu.

Balçova'yı da kutluyorum. İyi direnç gösterdiler. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunu ciddiye aldılar ve son ana kadar da bu ciddiyeti sürdürdüler.

Bu maçı kazanıp lider bitirmek için oynarken Eskişehirspor maçının hazırlığını yapmış olmayı amaçladık. Eskişehirspor maçı bizim için çok daha önemli. Kendi sahamızda Bursaspor'la berabere kaldıktan sonra daha önem kazandı. Umarım o maçta da en iyi şekilde oynayıp istediğimiz skorla ayrılırız"

Burada olmaz antrenmanda da sakatlanabilir oyuncu. İyi konsantre oldular. Şükürler olsun sakatlık görmeden maçı bitirdik."

"Bazı oyuncularımızın beklediğimiz düzeyde olmadığının farkındayız, onlar da farkında. Bekliyoruz"

“BURAK ÇOK İYİ DURUMDA”

Hamzaoğlu, sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Burak Yılmaz'ın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Burak'ın Eskişehirspor karşısında forma giyip giymeyeceğiyle ilgili Hamzaoğlu, “Burak şu anda çok iyi durumda. Çalışmalarını sürdürüyor. Pazartesi gününe kadar da daha zamanımız var. O zamana kadar durumuna bakıp, değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!