comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu sözünü geçiremiyor mu?

03 Şubat 2015, Salı 09:10
Hamza Hamzaoğlu sözünü geçiremiyor mu?

9 günlük tatil, sakat Burak'ın oynamak için ısrarı, yorgun Chedjou için baştan yaratılan 11 ve Sneijder'in kritik penaltıyı atmaktan kaçınması...

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun Florya'daki demokrasisi zan altında...
 
Yeni yıla Beşiktaş derbisindeki zaferle başlayan Galatasaray'da Türkiye Kupası'nda alınan iki mağlubiyetin ardından Bursaspor maçında takımın hezimetin kenarından dönmesi gözleri Hamza Hamzaoğlu'na çevirdi. Florya'da futbolculara gereğinden fazla söz hakkı tanıyan genç teknik adam için 2. Başkan Hamdi Yasaman'dan gelen "Oyundan memnun değiliz" açıklaması da krizin üzerine tuz biber ekti.
 
Antalya'da River Plate'in genç takımı ve Neymar'ın adını kullanan futbolcu pazarlamaya yönelik bir organizasyonun kurduğu toplama takım ile maç yapan Galatasaray'da İstanbul'a sakat dönen Burak Yılmaz'ın tam olarak düzelmeden Rize maçında sahaya sürülmesinin faturası Hamzaoğlu'na çıktı.
 
Maç 2-0 iken oyuncusunun isteğine "Hayır" demeyen tecrübeli çalıştırıcı, 3 dakika sonra oyunu terk eden Burak'ı kritik Bursaspor maçında kullanamadı.
 
TATİL PLANLARIMIZI BOZMAYALIM
 
Prandelli döneminde 9 günlük tatilin müjdesini alan ve seyahat planlarını yapan futbolculara Hamzaoğlu "Tatili kısa tutalım. Rakipler bizden önce çalışmaya başlıyor" demekten kaçındı.
 
Dokuz gün tatil sonrasında Antalya'da sadece 5 gün süren kampta kondisyon yüklemesi yapılamadan takım Florya'nın yolunu tuttu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!