comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Dzemaili ve Pandev pişmanlığı

30 Ocak 2015, Cuma 09:43
Galatasaray'ın Dzemaili ve Pandev pişmanlığı

Galatasaray'da, Pandev ve Dzemaili'nin Eskişehir maçındaki kötü performansları keyifleri kaçırdı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da sonuçtan ziyade futbolcuların performansı endişe yarattı. Yedeklerin form durumu keyifleri kaçırırken devre arasında bazı teklifler alan Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin durumu sorgulanmaya başladı. Napoli'den 2 milyon 350 bin euro bonservisle transfer edilen iki oyuncu ile yapılan yüksek kontratlar ise dikkat çekmişti.
 
Özellikle Pandev'in fizik açıdan hiçbir aşama kaydedemesi devre arasında kendisini isteyen Genoa ve Fiorentina'ya transferi konusunu yeniden gündeme getirdi. Galatasaray, Pandev için iki İtalyan ekibinden gelen “Kiralama bedeli vermeyiz. Yarım sezon için ise 600 bin euro futbolcuya öderiz. Geri kalan 600 bin euroyu ise siz ödeyin” teklifini ‘komik' bularak geri çevirmişti.
 
Milan ise 2.4 milyon euroya gelen Dzemaili'yi bedelsiz almak istemişti. Her iki oyuncu için yapılan teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Pandev ve Dzemaili'nin son durumlarını görünce, “İtalya'dan gelen teklifleri kabul mü etseydik?” demeye başladı.
 
Pandev kupada Balçova ve Diyarbakır BŞ maçlarında attığı 4 gol ile devre arası planlarını değişmesine neden olmuştu. Pandev'in 5'te 1'ine oynayan ve sezonun ilk devresini A2'de geçiren Sinan Gümüş senelik 500 bin euro alıyor.
 
Sinan'a sarıldı
 
Cim-Bom'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor maçında Burak Yılmaz'ın yokluğunda Pandev'in yerine Sinan Gümüş'ten yararlanmayı düşünüyor. Zorlu karşılaşmaya Umut Bulut'la başlamayı planlayan Hamzaoğlu, Sinan Gümüş'ü ise yedekte tutacak. Sarı-kırmızılı hoca maçın seyrine göre yetenekli golcüsünü de sahaya sürecek.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda rakip fileleri 4 kez havalandıran Goran Pandev, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde ise golle buluşamadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!