comScore

Galatasaray Galatasaray

Engin Baytar kulübü mahkemeye verdi

29 Ocak 2015, Perşembe 09:27
Engin Baytar kulübü mahkemeye verdi

Galatasaray'da A2 Takım'la idmana çıkan Engin Baytar'ın veteran maçında yer aldığı için ceza yediği Almanya'ya kulüpten izinli gittiği öğrenildi.

Galatasaray'da gözden çıkarılan isimler arasında yer alan Engin Baytar, Almanya'da katıldığı veteran turnuvası sonrası kulüp tarafından 150 bin euro para cezasına çarptırılmıştı.
 
Olayın arkasından ise ilginç gerçekler ortaya çıktı. Oyuncunun, Almanya'da yaşayan ailesini ziyaret etmek istediği ve kulüpten izin aldığı öğrenildi. Deneyimli oyuncunun elinde kulüp müdüründen imzalı 3 günlük izin belgesi olduğu kaydedildi. Engin, izninin bitim süresinde belirtildiği gibi Türkiye'ye döndü. Engin'in izin belgesini avukatına verdiği ve mahkemede delil olarak kullanacağı öğrenildi.
 
TRABZONSPOR MAÇI SONRASI DA AYNI TARİFE
 
Engin'e bu cezadan ayrı olarak Trabzonspor maçı sonrası da ceza kesildiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar'da A2 Takım forması giyen oyuncuya, söz konusu maçta tribüne geç gelmesi ve takım 2-0 geriye düştükten sonra maç bitmeden stadı terk etmesi nedeniyle 150 bin euro para cezası kesildiği kaydedildi.
 
Bilindiği gibi Sarı-Kırmızılı kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuya ‘Alacaklarını bırak, takımdan ayrıl” demişti. Bunu kabullenmeyen ve alacaklarını isteyen 31 yaşındaki oyuncu yaşananlar üzerine ihtarname çekip icra başlattı. Yönetim de Engin'e kısa dönem içerisinde iki para cezası kesti. Futbolcunun yakın çevresine, bıktırma taktiği uygulandığı yönünde serzenişlerde bulunduğu kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!