comScore

Galatasaray Galatasaray

Engin Baytar, Galatasaray'ı mahkemeye verdi

28 Ocak 2015, Çarşamba 22:06
Engin Baytar, Galatasaray'ı mahkemeye verdi

Galatasaray'da uzun süre forma şansı bulamayan Engin Baytar, alacaklarını alamayınca mahkemeye başvurdu.

Galatasaray ve Engin Baytar arasında ilginç gelişmeler yaşandı.

Sezon başından beri kadro dışı kalan ve A2 takımıyla çalışan Engin, 220 bin dolarlık alacağı için 15 gün önce ihbarname çekip icra takibi başlattı
.
Galatasaray, oyuncusunun izni olmadan Almanya'da Veteran maçına çıktığı için 150 bin dolar para cezası kesip ‘sözleşme feshi' teklifi etti. Engin ise “İkinci yarı alacaklarım olan 550 bin doları verin sözleşmeyi feshedelim” cevabını verdi.

"Kafası Bozuk"

2. başkanı Hamdi Yasaman yaşanan olaya isyan edip şunları söyledi: "Ahde vefa olmalı. Engin Baytar, kendisi vecibelerini yerine getirmezken sözleşme feshi için G.Saray'dan tüm 2. yarı alacaklarını istiyor. Yetenekli bir futbolcu ama kafası bozuk. Engin'in geçmişte yaptıkları ortada. Hakemin boynuna sarıldı, araba paraları saçıp attı. Adamın disiplinsizliğini bilmeyen yok. Onların aldığı parayı kimse alamıyor. Ne 1. sınıf memur, ne de Cumhurbaşkanı…Onlardan 10 misli fazla maaş alıyorlar. Futbolcu yüksek para alan eleman yani personeldir."

Çözüm Sivasspor

Sivasspor'un Engin Baytar ile ilgilendiği öğrenildi. Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, dün Engin Baytar ile görüşme yaptığı belirtildi. Olası anlaşmada kriz çözüme kavuşabilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!