comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da transferde tek olumlu isim Barış Başdaş

28 Ocak 2015, Çarşamba 14:59
Galatasaray'da transferde tek olumlu isim Barış Başdaş

Galatasaray, bir yandan ligin ikinci devresine konsantre olurken diğer yandan da stoper arayışları için çalışmalarını sürdürüyor. 

FutbolArena Özel - Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın sakatlığı sonrası bu bölgeye takviye isterken FutbolArena'da listede yer alan isimlerin son durumunu sizler için derledi.
 
SERDAR AZİZ DE SIKINTI "PARA"!
 
Galatasaray'da ilk tercih Serdar Aziz. Ancak ekonomik zoruluk yaşayan Bursaspor'un oyuncu satışından kasasına astronomik para koyma isteği transferi zora sokuyor. Sarı kırmızılılar, Bursaspor'un Serdar için 4 milyon Euro civarı bir bonservis isteğini çok buldu. Galatasaray, Serdar için 2 milyon Euro + oyuncu takası düşünüyor. İki takım arasında ciddi bir fark söz konusu. Bursaspor'un Galatasaray'ın teklif ettiği rakama Serdar'ı satma ihtimali oldukça düşük. Bu yüzden bu transferin gerçekleşmesi pek mümkün durmuyor.
 
SERDAR TAŞÇI'DAN OLUMSUZ CEVAP...
 
Galatasaray'ın stopere düşündüğü bir diğer isim Spartak Moskovalı Serdar Taşçı. Ancak Serdar Taşçı da adayı Serdar Aziz gibi maliyetli bir isim. Serdar'dan önce sözleşmesinin bulunduğu Spartak Moskova'nın ikna edilmesi gerekiyor. Moskova temsilcisi Trabzonspor'dan gelen teklifi de düşünmeden reddetmişti. Galatasaray'ın Serdar Taşçı'nın maliyetini de karşılaması mevcut ekonomik durumda zor duruyor. 
 
KAAN AYHAN TÜRKİYE'YE DÖNMÜYOR!
 
Sarı kırmızılılarda gündeme son olarak sürpriz bir isim girdi. Schalke formasıyla başarılı performans gösteren ve A Milli Takım'a kadar yükselen Kaan Ayhan ismi ortaya atılsa da bu transferin de gerçekleşmesi oldukça zor. Çünkü hem Schalke oyuncuyu satmak istemiyor hem de Kaan, şuan Türkiye'ye dönmek istemiyor. Kaan'ın babası da Futbolarena'ya yaptığı açıklamada "Oğlum Almanya'da mutlu" ifadelerini kullanmıştı.
 
BARIŞ BAŞDAŞ MÜMKÜN GÖRÜNÜYOR!
 
Galatasaray'da listedeki oyunculardan transferi en mümkün isim Kasımpaşalı Barış Başdaş olarak gözüküyor. Serdar Aziz, Serdar Taşçı ve Kaan Ayhan'da sıkıntılar yaşayan Galatasaray, görünen o ki "ya transferi rafa kaldıracak ya da 3 oyuncudan olumsuz dönüş aldığı için ibreyi tekrar Barış Başdaş'a çevirecek". Kasımpaşa ile 2015'te sözleşmesi bitecek olan Barış, için Kasımpaşa'nın yaklaşık 1.5 milyon Euro'ya ikna edilebileceği öğrenildi. Sarı kırmızılıların Gökhan Zan + bir miktar para karşılığında Kasımpaşa'yı ikna edebileceği belirtiliyor.

Haber: Ertan Süzgün 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!