comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu için bir milat!

28 Ocak 2015, Çarşamba 08:58
Hamza Hamzaoğlu için bir milat!

Çaykur Rizespor maçında Burak Yılmaz'ın sakatlanması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için de milat oldu.

G.Saray Teknik Direktörü, sakatlığını tam olarak atlatmadan kadroya giren oyuncusunu ısrarları sonucunda 78. dakikada oyuna alırken 81'de ise yaşadığı sakatlık sonrasında ağlarak çıkmasının ardından eleştiri oklarının da hedefi oldu.
 
Ancak bu olay Hamza Hamzaoğlu'na bu sezon yaşadığı 2 vaka ile birlikte büyük bir ders oldu. İlk ders 3 Aralık 2014'te Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan 4-2'lik Eskişehir mücadelesinde oldu... İlk 45 dakikada kırmızı kartın kıyısından defalarca dönen Melo'yu devre arasında oyundan almak isteyen Hamzaoğlu, oyuncusunun ısrarına dayanamadı ve sahada tuttu. Ancak huylu huyundan vazgeçmedi, Sambacı 57'de oyundan atılırken Hamzaoğlu da basın toplantısında oyundan alması gerektiğini itiraf etti.
 
OYUNCULAR İSTEDİ
 
Hamza Hamzaoğlu'nun ikinci dersi ise 20 Aralık 2014'te Arena'daki Mersin maçıydı... Karşılaşma öncesinde yapılan son idmanda çift kale maçta oyuncular çok eğlendi. 
 
Sonrasında bitiş düdüğüne rağmen Hamzaoğlu'na biraz daha oynamak istediklerini söyleyen oyuncuları kıramayan Hamzaoğlu maçı devam ettirdi. Mersin karşısında ise 2 kez geriye düşen Cimbom maçı zor kazanırken Hamzaoğlu ise antrenmanı uzattığı için oyuncularının yorgun olduğunu da yine basın toplantısında açıkladı.
 
Üçüncü ders ise Burak Yılmaz'ın Rize karşısında sahaya çıkması... Israrla oynamak istediğini söyleyen oyuncuyu “Ağrım yok, oynayabilirim” sözleri sonrasında sahaya sürmesinin hatalı olduğu da yine maçın ardından Hamzaoğlu'nun itiraflarındandı. İşte bu üç olan Hamzaoğlu için kırılma noktası olurken bir daha bu tarz bir hamle yapmayacağını da söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!