comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak: 'Bütün oyuncular gitmek istiyordu'

27 Ocak 2015, Salı 17:15
Abdurrahim Albayrak: 'Bütün oyuncular gitmek istiyordu'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Göreve geldiğimizde bütün oyuncular gitmek istiyordu.

Bambaşka bir Sneijder göreceksiniz demiştim. Bruma'nın menajeri de oyuncunun ayrılmak istediğini bize söylemişti. Şimdi görüyorsunuz Sneijder'in performansını. Yedek oyuncularımız bile oynamak istiyor" dedi. Albayrak, Burak Yılmaz'ın sakatlanmasıyla ilgili olarak da "kimseyi suçlamaya gerek" yok derken, "oOuncuların oynama hissi bizi çok mutlu ediyor" dedi.
 
Eskişehirspor ile oynayacakları maç için bu kente gitmeden önce NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Albayrak maçla ilgili olarak, "İki takım da 9'ar puanlı. Eskişehir'le karşı karşıya geleceğiz. Geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a yenildik. O maç bizim için Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi kadroyla ilgili çok önemli bir sınavdı. Yine bir çok as futbolcumuzu götürmüyoruz. İyi bir maç olacağını ümit ediyorum" dedi.
 
Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili çok üzgün olduklarını kaydeden Albayrak, "Burak'ın oyuna girmesi ve sakatlanmasında ihmal kimde?" sorusunu "Burak şu anda bıraktığımız yerde. Yine bu maçta da oynamak isterdi. Allah'ıma şükürler olsun durumunda bir sıkıntı yok. Büyük bir depar attı. Zaten o ağrıyı hissetmeseydi gol yapardı. Hakkaten çok korktum. Önemli silahımız, yıldızımız, kardeşimiz. Kendisi MR'dayken, doktorlar bana gözün aydın dediler, odaya girilmezmiş ben mr odasına daldım. 'Hadi öpüyorum seni gözün aydın olsun" dedim. Allah korudu bizi, sadece bir sakatlık oldu" diye yanıtladı. 
 
"HAMZA HOCADAN ÖNCE BÜTÜN OYUNCULARIMIZ GİTMEK İSTİYORDU"
Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinin ardından takımdaki havanın değiştiğini vurgularken, "Bütün arkadaşlarımızı Hamza hoca gelinceye kadar bütün oyuncular gitmek istiyordu. Şimdi sakat futbolcularımız bile oynamak istiyor. Bu da bizi mutlu ediyor. O heyecanı, ateşi yakaladık. Kimseyi suçlamaya gerek yoktur. Bir gün önceki akşam yapılan idmana Duygun Başkan da gelmişti. Başkan bize çok uğurlu geliyor. Burak, o akşam da 'oynamak istiyorum' diye geldi. Burak'ta bir problem yoktu. O oynama hırsı, arzuları bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
 
Bruma'nın durumuna da açıklık getiren Albayrak, ""Göreve geldiğim zaman Bruma'nın menajerleri oyuncunun gitmek istediğini söylediler. Fatih Terim'den sonra şans bulamayacığı için mutsuz olduğunu söylediler. Şimdi Bruma'yı görüyorsunuz. Daha önce NTV Spor'a yaptığım açıklamada 'Bambaşka bir Snejder göreceksiniz' demiştim. Şimdi onu görüyorsunuz. Selçuk, Sabri inanılmaz performans sergiliyorlar. Hepsi inanılmaz oynuyorlar. Bir arkadaşımız hata yaptığı zaman diğer arkadaşları o eksiği kapatmak için savaşıyor. Biz, teknik heyet, oyuncular, yönetim, taraftar herkes mutlu" diye konuştu. 
 
Gökhan Zan'la ilgili daha önce yaptığı açıklamalara da açıklık getiren Albayrak şöyle devam etti, "Gökhan Zan, çok sevdiğim futbolculardan bir tanesi. Her dönem beraber çalıştık hiç bir problem çıkarmadı. Onu çok seviyorum. Gökhan da futbolu sevsin. İyi oynasın, başka bir kulübe de gider. Beni mahçup etsin. Hiç bir oyuncuyu kırar mıyım? Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Galatasaray'da veya başka bir takımda oynasın."
 
Sneijder'deki değişiklikle ilgili de yorum yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, "Bir kere kendisini sevdiğimizi ve buranın kendisinin evi olduğunu ona anlattık. Sadece onunla değil diğer oyuncularla da yakından ilgilendik. Sneijder'le ilgilenen kulüplere onu satmak istemediğimizi söyledik. Başta Sneijder'i satma planımız yoktu. Şimdi de ne oyuncu alacağız ne de satacağız" ifadelerini kulalndı.
 
Stoper transferiyle ilgili ise de Albayrak, "Düne kadar stoper arıyorduk. Şimdi bizden stoper istiyorlar. Mesela bizim Emre can var. Kaç tane kulüp istiyor. Hocamız da onu çok seviyor. Stoper konusunda gelişmeler var. Eskiden biz stoper arıyorduk, artık bizden stoper istiyorlar" demekle yetindi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!