comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray için bomba iddia!

26 Ocak 2015, Pazartesi 16:50
Galatasaray için bomba iddia!

Duygun Yarsuvat yönetimi Sarı-Kırmızılı camiada çok tartışılacak bir kararın hazırlıkları için çalışmalarını sürdürüyor.

Duygun Yarsuvat yönetimi Sarı-Kırmızılı camiada çok tartışılacak bir kararın hazırlıkları için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Galatasaray altın hisseyi satıyor
 
En büyük iddia ise Altın Hisse'yi İnan Kıraç Eğitim Vakfı alacak ve kulübün futbola hakim en büyük şirketi İnan Kıraç'ın kontrolüne geçecek
 
Galatasaray'da Duygun Yarsuvat Yönetimi, kulüp tarihi için çok önemli sayılacak bir kritik kararın arefesinde. Sarı- Kırmızılı Yönetim seçimin yapılacağı Mayıs ayına kadar gereken mali harcamaları karşılamak için Sportif A.Ş'nin Altın Hisse'sini kulüp üyelerine satmak için hazırlıklara girişti. Sportif A.Ş'nin yüzde 13'üne karşılık gelen Altın Hisse'nin 60 Milyon TL olduğu ifade edilirken, bunun kulüp üyelerine satılarak, Sportif A.Ş'nin 5 yıl üst üste zarar etmesini engellemeği planlanıyor. Çünkü Sportif A.Ş'nin bu Mayıs ayına kadar 100 milyon TL gelir elde edememesi durumunda, SPK'nın şirket yönetimini küçük hissedarların yönetimine verme riski de bulunuyor.
 
Sportif A.Ş. İnan Kıraç'ın eline geçecek iddiası
 
Ayrıca Altın Hisse satışı ile şirket kara geçirilecek ve 2015-16 sezonu için Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesi de bertaraf edilmiş olacak.
 
Başkan Duygun Yarsuvat'ın geçtiğimiz hafta Levent'deki Galatasaray Cemiyeti'de bu konuyu birçok üyeye açıkca anlattığı öğrenildi. Başkan Duygun Yarsuvat ve kurmayları Sportif A.Ş'yi kara geçirmek için bu hazırlıkları yaparken, Sarı- Kırmızılı Camia'nın ileri gelenleri de, Altın Hisse'nin satışının gerçekleşmesi için genel kurul kararının gerektiğini ve kararın alınmasının çok zor olduğu görüşünde. Yine kulüp ileri gelenlerine göre Altın Hisse'yi İnan Kıraç Eğitim Vakfı alacak ve kulübün futbola hakim en büyük şirketi İnan Kıraç'ın kontrolünde olacak. Sarı - Kırmızılı kulübün duayenleri bu işlemin kulübün anahtarının resmen İnan Kıraç'a teslim edilmesi anlamına geleceğini görüşünü ileri sürüyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!