comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Burak Yılmaz mucizesi

25 Ocak 2015, Pazar 13:50
Galatasaray'da Burak Yılmaz mucizesi

Galatasaray'da sakatlar iyileşiyor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yüzü gülüyor. Koray Günter'in ardından Burak Yılmaz da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Alanya kampında sağ arka adelesinden sakatlanan ve normal koşullarda 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen golcü oyuncu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında 18 kişilik kadroda yer alacak. Son antrenmanda takımla birlikte çalışan Burak için ilk 11'de olup olmayacağına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karar verecek.
 
Tedavisine Alanya'da başlanan Burak Yılmaz, İstanbul'da da her gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel program eşliğinde çalıştı. Golcü oyuncu için yurtdışından getirilen iğneler oyuncunun kısa sürede sakatlığının geçmesini sağladı.
 
Milli oyuncunun ilk 11'de forma giymesi durumunda Sneijder maça yine sol kanatta başlayacak. Golcü futbolcunun yedek kulübesinde olması halinde ise Sneijder, Umut Bulut'un arkasında oynayacak. Taktik çalışmasında sağ kanatta Hamit Altıntop'u deneyen Hamzaoğlu, Emre Çolak ile arasında tercihini maça doğru yapacak.
 
Hamzaoğlu, Koray Günter'in iyileşmesiyle stoper bölgesinde alternatifi çoğalınca 18 kişilik kadroya genç Emre Can Coşkun'u almadı. Hamza Hamzaoğlu, kupa maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan Pandev'e 18 kişilik kadroda yer verdi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!