comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Koray Günter sevinci

25 Ocak 2015, Pazar 09:15
Galatasaray'da Koray Günter sevinci

Stopere devşirme oyuncu hesapları yapan Hamza Hamzaoğlu, sağlık heyetinden gelen "Oynayabilir" haberi sonrasında rahat bir nefes aldı.

Galatasaray savunmasındaki eksikler yönetimi transfere zorlarken Rize karşısında ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu plan üstüne plan yaparak açıkları kapatmaya çalışıyordu. Ta ki düne kadar!
 
Chedjou'nun Afrika Kupası'na gitmesinin ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Koray Günter, Semih Kaya ile birlikte sakatlanınca sarı-kırmızılıların da keyfi kaçtı.
 
Diyarbakır ile oynanan maçta Melo'yu savunmada deneyen, ardından da aynı şansı genç oyuncu Emre Can'a veren Hamza Hamzaoğlu, takımda taşları yerinden oynatmak istemese de Melo'yu Rize'ye karşı stoperde görevlendirecekti. Fakat tedavi sürecine hızlı yanıt veren ve beklenenden daha çabuk takımla birlikte idmanlara başlayan Koray Günter'in sahaya çıkabilecek durumda olduğunu doktorların dün teknik heyete iletmesi yüzleri de güldürdü. 
 
SON ANA KADAR...
 
Ligde bu sezon 3 maçta oynayan kupada ise 2 kez sahaya çıkan 20 yaşındaki savunmacının ağrılarının azalması ile birlikte Rizespor maçında da sahaya çıkma ihtimali oldukça güçlendi.
 
Bu haber ile birlikte Hamza Hamzaoğlu da Melo'yu yeniden orta sahaya yazarken Aslan'ın en kötü senaryosu ise maç saatinde yapılacak ısınma sırasında Koray'ın ağrılarının artması. Bu ihtimali teknik heyet aklına bile getirmek istemezken sağlık heyeti de Koray için maç saatine kadar tetkiklerini sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!