comScore

Galatasaray Galatasaray

Şota'dan Galatasaray'a Transfer Mesajı

23 Ocak 2015, Cuma 15:57
Şota'dan Galatasaray'a Transfer Mesajı

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan bahsedilen Barış Başdaş'la ilgili herhangi bir teklif almadıklarını söyledi.

ŞU ANA KADAR TEKLİF YOK 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan genç teknik adam, "Bize resmi bir teklif gelmedi. Sözü bile edilmedi. Teklif gelirse ne olacağını, nasıl olacağını konuşuruz. Biz bugüne kadar ne resmi ne sözlü bir teklif aldık. Barış bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu nedenle şu anda bu konunun konuşulması doğru değil" dedi. 
 
ADEM BÜYÜK?

Transferde ismi geçen bir diğer oyuncu Adem Büyük için de aynı şeylerin geçerli olduğun belirten Şota Arveladze, "Adem için de geçerli. Teklif bile yokken bu konuda ne söylenebilir, bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 
 
FENERBAHÇE MAÇINDA HEDEF 3 PUAN 
 
Fenerbahçe maçıyla da ilgili değerlendirme yapan Arveladze, "Bizim her maçta hedefimiz 3 puandır. Barış dışında eksiğimiz yok. Sakatlıktan tam olarak çıkmadı. Fenerbahçe maçında temel hedefimiz galibiyet. Rakibin eksikleri olabilir, ama bunun alternatiflere de var. Fenerbahçe zengin bir kadroya sahip. Bu konuda sorun yaşamazlar" şeklinde konuştu. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!