comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo kriz çıkardı!

21 Ocak 2015, Çarşamba 12:41
Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo kriz çıkardı!

Galatasaray Liv Hospital'ın Belgrad seyahati öncesi 'Param verilmezse maça çıkmam' diyen Carlos Arroyo'ya tanınan ayrıcalık takımda sorun yarattı.

Galatasaray Liv Hospital'da sezon başından bu yana devam eden maddi sorunlar bir kez daha gün yüzüne çıktı. Sarı-kırmızılı basketbolcular, paralarının ödenmediği gerekçesiyle önceki gün idmana çıkmayınca basketbol şube sorumlusu Can Topsakal, dün takımla bir toplantı yaptı. Yaklaşık bir saat süren toplantı olumlu geçti. Dünkü antrenmanı da yapmayan Galatasaraylı basketbolcuların, bugünden itibaren Alba Berlin maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.
 
HEMEN 100 BİN DOLAR BULUNDU
 
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaraylı oyuncuların bu tepkisinin arkasında başka bir gerçek yatıyor.
 
Sarı-kırmızılılar, Kızılyıldız maçı için Belgrad'a gitme hazırlığı yaparken takımın yıldızı Carlos Arroyo, “Param ödenmezse o uçağa binmem” tehdidini yaptı. Bunun üzerine çözüm arayan yöneticilerden Dursun Özbek, bir kaç saat içinde 100 bin Dolar buldu ve para Porto Rikolu yıldızın hebasına yatırıldı. Arroyo da, Belgrad'a gidip Kızılyıldız zaferinin mimarlarından oldu. Bu durumu öğrenen diğer oyuncular, zaten ödenmeyen maaşların üzerine ayrıcalık yapıldığı gerekçesiyle antrenmanlara çıkmama kararı aldı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!