comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a sürpriz teklif! Dzemaili...

19 Ocak 2015, Pazartesi 17:14
Galatasaray'a sürpriz teklif! Dzemaili...

İtalyan basını Fiorentina'nın Galatasaraylı Blerim Dzemaili için resmi teklif yapacağını açıkladı.

Kadrosunu takviye etmeye çalışan İtalyan ekibi Fiorentina'nın Galatasaray'da forma giyen İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili için sarı krımızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığını belirtti.
 
Transferin son günü Napoli'den Galatasaray'a 2.4 milyon Euro'ya transfer olan İsviçreli orta saha oyuncusu için İtalyan kulübü Fiorentina'nın sarı kırmızılı kulübe 3 milyon Euro'luk bir bedel önereceği aktarıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre oyuncunun tekrar İtalya'da forma giymeye sıcak baktığı iddia edilirken Galatasaray'a henüz resmi bir teklifin gelmediği ancak yakın zamanda bir görüşmenin gerçekleşeceği ifade edildi.
 
Galatasaray'ın yaşadığı sakatlık kabusu içerisinde Dzemaili için gelebilecek 3 milyon Euro'luk bir teklifi kabul edeceği ve bu parayı transferde kullanacağı aktarılıyor. Defans bölgesinde Chedjou'nun yokluğu, Semih ve Koray'ın sakatlığı sonrasında stoper transferi yapacak olan sarı kırmızılı yönetimin İsviçreli futbolcu için gelecek teklifi kabul edip buradan gelecek geliri yapılacak takviyeler için kullanması bekleniyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!