comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan iddialı sözler

19 Ocak 2015, Pazartesi 07:16
Hamza Hamzaoğlu'ndan iddialı sözler

Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına röportaj verdi. Genç teknik direktör ligin ikinci yarısında Kadıköy'deki derbi öncesi de iddialı konuştu.  

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına röportaj verdi. Genç teknik direktör ligin ikinci yarısında Kadıköy'deki derbi öncesi de iddialı konuştu.  
 
"En sevdiğim tezahürat..."
Aslan'ın hocası, "Büyük takımlarda şampiyonluk en önemli kriterdir. En sevdiğim tezahürat 'Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray." ifadelerini kullandı. 
 
"Bir futbolcuda en sinirlendiğim şey"
Hamza Hamzaoğlu, "Fatih Terim'e ne taktik ne sorarım ne taktik alırım. Zaten alacak kıvama geldiysem Galatasaray'da işim olmaz. Başkasından taktik alıyorsam bu görevi hak etmiyorum demektir. İnşallah Galatasaray'ın Alex Ferguson'u olurum. Bir futbolcuda en çok sinirlendiğim şey top ayağındayken 3 kişinin arasına dalmasıdır." dedi. 

Kadıköy açıklaması
Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 15 senedir yenememesi ile ilgili olarak da "Kadıköy'de maç kazanılmaz diye bir şey yok. Umarım orada kazanırız. Orada elbet galibiyet alacağız umarım bu bize denk gelir." sözlerini sarf etti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!