comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Royal Cup'ta farklı kazandı

18 Ocak 2015, Pazar 18:00
Galatasaray, Royal Cup'ta farklı kazandı

Galatasaray, International Royal Cup 2015'teki üçüncülük maçında, Guaratingueta ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekip mücadeleyi 6-0 kazandı ve turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Alanya Oba Stadı'ndaki maçta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmaya sarı kırmızılı takımın ideal onbiri ile başladı. Maçın 46. dakikasında ise Hamzaoğlu, 3. dakikada sakatlanan Semih Kaya'nın yerine oyuna aldığı Emre Can Coşkun ve stoper Hakan Balta'nın dışında yedek oyunculardan oluşan 9 futbolcuyu birden değiştirdi.

Sarı kırmızılı takımın maç kodrusunda şu isimler yeraldı:
Fernando Muslera (Dk. 46 Sinan Bolat), Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Tarık Çamdal), Semih Kaya (Dk. 3 Emre Can Coşkun), Hakan Balta (Dk. 80 Birhan Vatansever), Alex Telles (Dk. 46 Olcan Adın), Felipe Melo (Dk. 46 Yekta Kurtuluş), Selçuk İnan (Dk. 46 Blerim Dzemaili), Emre Çolak (Dk. 46 Hamit Altıntop), Bruma (Dk. 46 Sinan Gümüş), Wesley Sneijder (Dk. 46 Yasin Öztekin), Umut Bulut (Dk. 46 Goran Pandev).

Galatasaray'ın üçüncülük maçında rakibi Guaratingueta takımı ise Gustavo Ribeiro, Rhuan Reis, Guiseppe Giacomini, Paulo Grassiano, Danilo Mendes, Romario Santos, Italo Fernandes, Nei Santos, Caio Dittmar, Edmilson, Alex De Souza 11'i ile maça başladı.

Maçta Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Emre Çolak, 13. dakika Bruma, 30. dakikada Emre Can Coşkun, 73. dakikada Hamit Altıntop, 76. dakikada Sinan Gümüş ile 87. dakikada Yasin Öztekin kaydetti. Bu arada maçın 79. dakikada Yasin Öztekin bir penaltı atışından yararlanamadı.

SEMİH KAYA SAKATLANDI

Turnuvanın üçüncülük maçında Galatasaray'dan Semih Kaya'nın sakatlanması teknik heyetin moralini bozdu. Genç oyuncu, maçın üçüncü dakikasında sakatlanarak sedye ile oyun alanını terk etti. Bu arada dünkü River Plate maçında da Burak Yılmaz ve Koray Günter sakatlanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!