comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Serdar Taşçı sürprizi

14 Ocak 2015, Çarşamba 09:52
Galatasaray'dan Serdar Taşçı sürprizi

Galatasaray devre arası kampı için Antalya'ya gelecek olan Spartak Moskova ile Serdar Taşçı için bir kez daha görüşecek.

Galatasaray'da bugün start alacak olan kamp öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak arasında Florya'da transfer zirvesi gerçekleşti...
 
Hamza hocanın "Bir stoper almamiz lazim ama istedigiz oyunculara verilecek bonservis ücretlerini duyunca bende kahraluyorum. Bu şartlarda stoper transferinden de vazgeçebilirim. Kulubun sartlarina uymayan hiçbir futbolcuyu istemem. Ancak Serdar Taşçı bütçeye uygunsa kadroda görmek isterim" diyerek Albayrak ve yönetimin elini rahatlattı. 
 
Albayrak da Hamza Hamzaoğlu'nun bu mütevazı tutumu karşısında "Hocam sen merak etme. Seni zor durumda bırakmayız" diyerek stoper transferinin fitili ateşledi. Albayrak, Serdar Taşçı transferini bizzat kendisinin yöneteceği ifade edildi.
 
SEZON SONUNA KADAR KİRALIK İSTENİYOR
 
Devre arası hazırlıkları için Antalya'ya gelecek olan Spartak Moskova'ya ile görüşecek olan Abdürrahim Albayrak ilk önce Serdar'ın menajeri Ahmet Bulut ile görüşüp nabız yoklayacak.
 
Ardından Spartak Moskova yetkilileri ve S.Moskova'nın hocası Murat Yakın ile görüşecek. Sarı-Kırmızılılar ilk hedefi kiralık olara Serdar'ı kadroya katmak. Ancak bonservisi için de teklif sunulacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!