comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Fred bombası

13 Ocak 2015, Salı 09:34
Galatasaray'dan Fred bombası

Pandev'e bir türlü ısınamayan Galatasaray, kararını verdi.

Galatasaray yönetimi, "Devre arasında transfer yapmasak da olur" diye açıklama yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na jest yapmak için kolları sıvadı.
 
Galatasaray'da bir türlü kendisini gösteremeyen ve camianın sahiplenmediği Pandev için karar verildi. Sarı-Kırmızılı yönetim 10 gün içinde Pandev'e kulüp bulucak. Kiralık yada bonservisi için gelecek teklifler ayır edilmeden kabul edilecek. Ederinin altında da Pandev'i vermeyecek olan Cimbom'un asıl hedefi Pandev'in gidişiyle devreye girecek. Galatasaray, Fluminense'nin golcü futbolcusu Fred'i kiralık olarak kadrosuna katacak.
 
Sarı-Kırmızılı yönetimin, Fred ve Fluminense kulübü yetkilileriyle harekete geçip ilk adımı atması bekleniyor. 31 yaşındaki Sambacı, bu sezon Brezilya Ligi'nde 28 maçta 18 gol atarak takımını sırtlayan isim oldu.
 
FORMAYI KAPMAK İÇİN TATiLDE ÇOK ÇALIŞIYOR
 
Pandev de tatilde boş durmayıp kendisine Galatasaray'ın hocası Hamzaoğlu tarafından verilen özel çalışma programını harfi harfiyen yerine getiriyor.
 
Tatilini ülkesi Makedonya'da geçiren ve verilen ekstra çalışma programlarına uyan ve ekstradan fazla bir çalışma ile iki kilo verdiği öğrenilen Pandev'in bir kondisyon hocası ile günde üç özel çalışma ile kondisyon ve fiziksel olarak eksiklerini bir nebze kapatmış oldu.
 
Pandev'e de görüşme yapması için izin verildiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!