comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan radikal kararlar! Şampiyonluk için...

13 Ocak 2015, Salı 09:30
Galatasaray'dan radikal kararlar! Şampiyonluk için...

Galatasaray Yönetimi, sezonun ikinci yarısı öncesinde takımın 4. yıldız motivasyonunu artırmak için, bazı radikal kararlar aldı.

Fenerbahçe ile girdiği 4. yıldız yarışında ipi göğüslemek isteyen Galatasaray'da, takımın motivasyonunu artırmak amacıyla bazı radikal kararlar alındı.
 
Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yaptığı son toplantıda, futbolcuların ve teknik heyetin içide bulunduğu son durum masaya yatırıldı. Artı ve eksilerin analiz edildiği toplantıyla birlikte, verimliliği en üst seviyeye çıkarmak adına belirlenen yol haritası Mayıs 2015'e kadar uygulanacak. İşte, Galatasaray Yönetimi'nin görev süresinin sonuna kadar belirlediği o eylem planı:
 
1- Maaşlar vaktinde ödenecek
 
Tüm oyuncuların maaşları tam vaktinde ödenecek. Artık futbolcuların peşinden ‘alacağım yoktur' yazılı senetleri imzalatmak için koşulmayacak. Finansal kaynaklar erkenden ayarlanacak.
 
2- Oyuncu sayısı azaltılacak
 
Kadro önceden belirlenen sayıya indirilecek ve böylece her bir oyuncunun takımın parçası olması sağlanacak. Bu şekilde kadroya girme şansı olmayan futbolcuların negatif enerji yaymasının önüne geçilecek.
 
3- Transfer sona kalmayacak
 
Devre arası transferleri en kısa sürede tamamlanacak. Takviyelerin son güne bırakılmaması adına ne gerekiyorsa yapılacak.
 
4- Gidene ‘dur' denmeyecek
 
Takımdan ayrılmak isteyen her kim olursa olsun, kolaylık sağlanacak ve şartların karşılanması halinde gitmesine izin verilecek.
 
5- Güven ortamı yaratılacak
 
Mayıs ayında gerçekleşecek seçimli kongrenin futbolcuları etkilememesi adına zaman zaman takımla bazı toplantılar yapılacak. Onlara güven ortamı yaratılacak ve motivasyonun azalmasına kesinlikle izin verilmeyecek.
 
6- Nakit akışı sağlanacak
 
Mali disiplinin bozulmaması için profesyonellere bir ödeme planı hazırlatılacak. Mayıs'a kadar tüm branşlarda nakit akışının sağlanması adına dikkatli adımlar atılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!