comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da hayal kırıklığı! Transfer...

12 Ocak 2015, Pazartesi 15:20
Galatasaray'da hayal kırıklığı! Transfer...

Galatasaray'da devre arasındaki tek transfer planı olan stoper takviyesindeki girişimler olumsuz sonuçlandı. Sarı - Kırmızılılar, istediği özellikte ve maliyette yerli stoperi bulamadı. 

Hamza Hamzaoğlu'nun listesinin ilk sırasında yer alan Akhisar Belediyespor'dan öğrencisi Uğur Demirok'un Trabzonspor'a gitmesi Sarı - Kırmızılılar'ın en büyük hedefini yitirmesine neden oldu. 
 
Sarı - Kırmızılılar, Uğur Demirok'un ardından Bursaspor'un genç ismi Serdar Aziz'e yöneldi. Ancak Yeşil - Beyazlı kulübün istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Serdar Aziz transferi de gerçekleşmedi. 
 
Galatasaray, Uğur Demirok ve Serdar Aziz'in ardından Mustafa Yumlu için nabız yokladı. Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusunun da transferinde ilerleme kaydedilemedi. Kasımpaşa'nın başarılı ismi Ryan Donk transferi ise yabancı kontenjanı nedeniyle askıya alındı. 
 
Bu 4 isimde gelişme sağlamayan Sarı - Kırmızılılar, listesindeki alternatif isimlere yöneldi. Torku Konyaspor'dan Selim Ay ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık için temasların sürdüğü öğrenildi. 
 
Stoper transferi için bu girişimlerde bulunan Sarı - Kırmızılılar'da takımdan gönderilmesi istenen isimler için de görüşmeler devam ediyor. Furkan'ı Kardemir Karabükspor'a kiralayan Sarı - Kırmızılılar, Veysel Sarı, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan için de teklifleri değerlendiriyor. 
 
14 Ocak'ta sona erecek tatil öncesinde oyuncular teknik heyetin kendilerine dağıttığı programı harfiyen yerine getiriyor. Diğer Spor Toto Süper Lig takımlarına göre daha uzun tatil yapan Sarı - Kırmızılılar, ikinci yarı hazırlıklarına istenilen seviyede başlamak için bireysel çalışmalarını gün be gün yerine getiriyor. Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları da oyuncularının bu çalışmalarını günlük olarak rapor ediyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!