comScore

Galatasaray Galatasaray

Ali Dürüst'ten Sneijder ve başkanlık sözleri

12 Ocak 2015, Pazartesi 13:52
Ali Dürüst'ten Sneijder ve başkanlık sözleri

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dürüst, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in takımda kalacağını, Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkanlık adaylığı konusunu değerlendireceğini söyledi.

Ali Dürüst, TRT Spor'da yayınlanan bir programa katılarak açıklamalarda bulundu. Chedjou'nun Afrika Uluslar Kupası'na gideceğini hatırlatan Dürüst, "O nedenle bir stoper alma düşüncesindeydik ama bu piyasada zor. Bursaspor'dan Serdar Aziz'i resmen istemedik. Sadece oyuncuyu alma konusunda bir düşüncemiz oldu. Bursaspor ile istenilen rakamlarda görüşmemiz mümkün değil. Ayrıca stoperde kullanabileceğimiz Koray Günter ve Hakan Balta gibi futbolcularımız var" dedi.

"SNEIJDER KALMAK İSTİYOR"
 
Ali Dürüst, Hollandalı yıldız Sneijder'in takımda kalacağını vurgulayarak, "Menajerinin iddiasına göre Sneijder futbolun daha yüksek tempoda oynandığı bir ligde forma giymek istiyordu. Bu konuda Sneijder Galatasaray'dan aldığı rakamın altında bir rakamı da kabul ediyor. Ancak Sneijder'in böyle bir isteği yok. Bu menajerinin senaryosu. Kendisi kalmak istiyor, biz de onunla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Dürüst, Mayıs ayındaki seçimler için henüz başkan adayı olmadığını ancak konuyu değerlendireceğini de sözlerine ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!