comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan bir bomba daha!

07 Ocak 2015, Çarşamba 21:43
Hamza Hamzaoğlu'ndan bir bomba daha!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Sarı-kırmızılı takımın hocası, Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok için kulübüyle görüşmelerde bulunacaklarını da belirtti.

Fatih Terim'in düzenlediği toplantıdaki sözlerine destek verdiğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini ifade etti.
Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Fatih hoca bugün içinde bulunduğunuz durumun tüm gerçekliğini ortaya serdi. Herkes bunu biliyor ancak dillendiremiyordu. Bir şeyleri geliştirmek istiyorsak nerede olduğumuzu bilmemiz gerekiyordu. Umarım artık bunu bilerek hareket ederiz. Bu bir milattır, başlangıçtır. Herkesin bir şeyler yapması gerekcek."

"Fatih hoca bunu Galatasaray'a ilk geldiği zamanlarda da dile getiriyordu. Bizim evde otururken Hakan'a, 'Yurtdışından teklif varsa gidin, bana teklif gelse hemen giderim' diyordu. Bunu hiç oyuncu göndermediğimiz zamanlar söylüyordu Fatih hoca. Şu dönemde maalesef hocanın söylediği gibi bir tek Arda var. Oyuncu sayısını hocalarla da birleştirip arttırmamız gerekiyor."

"Yöneticilerin başkanların altyapıya bakış açılarını biliyoruz. Birçok kulüp altyapıları kaldıralım dense kabul ederler. Bilinmeyen bir şey var. Onlar olmazsa üst yapılar asla yaşayamaz. Altyapılar çok önemli bizim için. Gerekli değeri vermeliyiz."

Uğur Demirok listemizde

"Uğur Demirok listemizde. Akhisar'la önce görüşeceğiz. Ne şekilde transfer edebiliriz onu görüşeceğiz. Başka alternatiflerimiz de var. Görüşmelerden sonra kesin karar verilecek."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!