comScore

Galatasaray Galatasaray

Juventus bugün Sneijder için geliyor!

07 Ocak 2015, Çarşamba 10:33
Juventus bugün Sneijder için geliyor!

Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Juventus'un bugün Galatasaray ile görüşmelere başlayacağını açıkladı.

Juventus'un Sneijder ısrarı sürüyor. CEO Beppe Marotta, dün yaptığı açıklamada henüz Galatasaray ile pazarlık masasına oturmadıklarını söylese de bugün kritik gelişmeler yaşanabilir.
 
De Telegraaf'a konuşan Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Juventus'un bugün Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştireceğini söylerken, “Henüz ortada bir anlaşma yok. İki kulüp anlaşma sağlasa da Sneijder o tarihe kadar sadece Galatasaray'a konsantre olacak” dedi.
 
Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, takımda Sneijder gibi bir oyuncunun eksikliğini hissediyor. Onun, taktiklerine çok iyi uyacağını düşünen İtalyan teknik adam, Shaqiri, Diamanti gibi isimlerden vazgeçerek sadece Sneijder ismine konsantre oldu. Albers ise Galatasaray'ın onu satmayı düşünmediğini ve ancak 20 milyon euro getiren kulübün onu transfer edebileceğini söylemişti.
 
Tuttosport gazetesi ise Juventus'un ilk önce 2 sonra da 5 milyon euroluk bir teklif yaparak Galatasaray'ı köşeye sıkıştırmayı çalıştığını iddia etmişti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!