comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi uzatılıyor mu?

06 Ocak 2015, Salı 14:44
Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi uzatılıyor mu?

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun önümüzdeki transfer sezonuyla ilgili yaptığı açıklamalar sözleşmesi uzatılıyor iddialarını güçlendirdi.

İtalyan Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesini feshettikten sonra Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşan ve ölü toprağını üzerinden atan Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşanıyor.
 
Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak olan yabancı kuralı ile ilgili yaptığı açıklamalar başarılı çalıştırıcının önümüzdeki sezonda Galatasaray'ın başında olacağı dedikodularını bir kez gündeme getirdi. Galatasaray'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Hamzaoğlu'nun Mayıs ayında yapılacak Seçimli Genek Kurul'da kim seçilirse seçilsin göreve devam edeceği belirtiliyor.
 
Önceki günlerde Galatasaray Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Turgay Kıran da verdiği demeçte 'başkan olursam Hamza Hamzaoğlu'yla devam ederiz' diye konuşmuştu. Galatasaray kulislerinden gelen haberlere göre sezon sonunda Hamzaoğlu'yla uzun süreli bir sözleşme imzalanabilir...
 
Hamza Hamzaoğlu yabancı kuralı ile ilgili ne demişti? İşte 
 
Hamzaoğlu'nun o açıklamaları;
 
" Biz zaten çizgimizi belirledik. Her şey serbest de olsa, ihtiyacımız kadar alacağız. Gereksiz yere kadromuzu doldurmayı düşünmüyoruz. İhtiyacımız olan yerli ya da yabancı oyuncu varsa kadromuza dahil edeceğiz. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!