comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu transferde müjdeyi verdi!

04 Ocak 2015, Pazar 21:42
Hamza Hamzaoğlu transferde müjdeyi verdi!

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş derbisi zaferi sonrasında açıklamalarda bulundu, transferle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,Beşiktaş derbisi zaferi sonrasında açıklamalarda bulundu, transferleilgili önemli ifadeler kullandı.

İşte Hamzaoğlu'nun sözleri;


"İlk derbi, benim için önemliydi, galibiyet de son derece önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum, başından sonuna disipline bağlı kaldılar ve iyi mücadele ettiler. Mücadelenin ön planda olacağı bir maç olacaktı. Bunu da büyük ölçüde başardık. Beşiktaş bu sezonun en formda ve birlikte oynayabilen ekiplerinden birdi. Biz de birlikte oynamalıydık ve bunu başardık. Veli atıldıktan sonra daha fazla topa sahip olmalıydık ancak telaşlı oynadık, bu anlamsızdı. Bunun üzerinde durmamız gerekli. Derbi sonuçta heyecanlı büyük bir maç.. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum".
"Bir çok şeyi toparladık ama birlikte idman şansı da pek yakalayamadık bu dönemde. Çarşamba pazar maç oynadık ve maçların içinde bazı şeyleri gidermeye çalıştık, büyük ölçüde başardık ama bazı şeylerde eksiğimiz var. Devre arasında da pek şansımız olmayacak ama ikinci yarıya yayarak bunu sürdürmeye çalışacağız".

"Belki de hiç transfer yapamayacağız. Oyuncular iyi olunca transfere de ihtiyaç olmayacaktır. Stoper mevkiinde Chedjou ve Semih'in aynı anda sakatlanması durumunda maç eksiği anlamında zayıf kalabiliriz, bu mevkiide bize uyan bir oyuncu bulabilirsek alırız ama onun dışında transfer döneminde değerlendireceğiz. Benim kanaatim transfer yapmadan, bazı oyuncularımızı belki kiralık göndereceğiz, bazılarına da talipli varsa göndererek kadroya azalmaya gideceğiz".

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!