comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan amatöre düştüler!

03 Ocak 2015, Cumartesi 18:40
Galatasaray'dan amatöre düştüler!

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Türk futbolunda isimlerinden söz ettiren Mustafa Kocabey ve Faruk Atalay, İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sütlücespor'a transfer olurken bugün ilk maçlarına çıktılar.

2 Aralık Cuma günü Yeşil-Sarılılar'a transferleri gerçekleşen 40 yaşında Kocabey ve 33 yaşındaki Atalay, zor günler geçiren Sütlücespor'u kümede tutmaya çalışacak. Alibeyköyspor karşısında bugün 'Papen' lakaplı Kocabey takımını 1-0 öne geçirse de maçı Alibeyköyspor 4-1 kazandı.
 
Ligin bitimine 4 hafta kala 15 puanla kala Sütlücespor, kalan 4 haftada ligde kalmak için 22 puanlı Çayırbaşıspor'u yakalayıp geçmek zorunda.
 
Papen amatöre alışık
 
1993-1994 sezonunda Galatasaray'da oynayan Mustafa Kocabey daha sonra birçok profesyonel takımda forma giydikten sonra 2012'de Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Sultangazispor'da amatöre döndü. 'Papen' daha sonra amatör ekiplerden Mudanyaspor, Adapazarıspor ve Alaçatıspor'da forma giydi.
 
Atalay ilk kez
 
1997'de Galatasaray'la profesyonelliğe geçen Faruk Atalay 2003'e kadar Sarı-Kırmızılılar'da kalırken bu süreçte Diyarbakırspor ve Bursaspor'a da kiralandı. Son olarak 2011-2012 sezonunda Bucaspor forması giyen Faruk Sütlücespor'la amatöre döndü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!