comScore

Galatasaray Galatasaray

Arda Turan: 'Ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş'

03 Ocak 2015, Cumartesi 00:10
Arda Turan: 'Ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş'

TV 8'de Hülya Avşar'ın konuğu olan milli futbolcumuz Arda Turan, özel yaşantısından, futbol hayatına ve Türk futboluna dair kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - TV 8'de Hülya Avşar'ın konuğu olan milli futbolcumuz Arda Turan, özel yaşantısından, futbol hayatına ve Türk futboluna dair kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. 
 
Sinem Kobal ile olan durumlarına açıklık getiren Arda Turan, "Sinem başka bir erkekle görüştüğü an ilişki bitmiştir, geri dönüşü olmaz. Ne zaman evleneceğimizin planlarını yapıyorduk ama bitmesi hayırlı oldu. Ona karşı duygum kalmadı. Sinem'im hayatına yeni birisinin girmesi benim canımı acıtmıyor. Çünkü onun mutlu olmasını isterim" şeklinde konuştu. 
 
Türkiye'de hep yalan haber yapılıyor
Arda Turan, Türk basını ile İspanyol basını arasındaki farka da değindi. "İspanya'da basın genellikle olanı yazıyor. Türkiye'de ise böyle değil maalesef. Hep yalan haber yapılıyor. Oradan yetişip her gece dışarıda olmam mümkün değil benim"
 
"Çocukken her şeyi sokakta kavga ederek kazandım"
Çocukluğuyla birlikte aile hayatına da değinen Arda Turan küfürlere varan eleştirilerin Türkiye'de dozajının ayarlanamadığına değindi. "Ben çocukken her şeyi sokakta kavga ederek kazandım. Sokakta insan küfretmeyi öğrenir ama anneye, kız kardeşe küfür edilmeyeceğini de öğrenir. Ben mesela maçtan gelsem bile babamın yanında ayaklarımı uzatmam. Evlensem çayımı eşimden isterim" şeklinde konuştu. 
 
"Cristiano Ronaldo ile aynı sitede oturuyoruz"
Real Madrid'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile aynı sitede oturduğunu söyleyen Arda Turan "Onunla aynı sitede oturuyoruz. Hatta görüştüğümüz zaman selamlaşıyoruz. Ne yapıyorsun? İyi misin? falan... bunun gibi. Kendisi hem iyi bir insan, hem de çok büyük futbolcu" ifadelerini kullandı. 
 
"En büyük hayalim Federasyon Başkanı olmak"
Spor Toto Süper Ligi'ni yakından takip eden milli futbolcu kendi geleceğiyle ilgili en büyük hayallerinden birinin Futbol Federasyonu Başkanı olmak olduğunu söyledi. Öncelikli hedefi ise futbolu bıraktıktan sonra hoca olmak."
 
"Galatasaray favori ama Beşiktaş gerçeği var"
Spor Toto Süper Ligi'ni yakından takip eden Arda Turan, "Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Ben kendi takımının şampiyon olmasını isterim. Benim ne kadar büyük Galatasaraylı olduğumu herkes bilir. Umarım şampiyon oluruz. Çok da iyi oyuncularımız var. Ancak bu sezon Beşiktaş gerçeği unutulmamalı. Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş" diye konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!