comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'nun Telles düşüncesi farklı

01 Ocak 2015, Perşembe 14:31
Hamza Hamzaoğlu'nun Telles düşüncesi farklı

Hamza Hamzaoğlu, tam 6 kulübü peşinden koşturan Alex Telles'i devre arasında göndermek istemiyor.

Galatasaray'da Mancini döneminin flaş transferlerinden Alex Telles ile ayrılık noktasına gelindi. Brezilyalı sol bekin kafasını gelen tekliflerin karıştırdığı ve yönetime ayrılmak istediğini söylediği bildirildi. Telles'in özellikle Türkiye'deki yabancı sınırı nedeniyle sıkıntılı olduğu öğrenildi.
 
Bırakmak istemiyorlar!
 
Öte yandan Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, ESPN'e yaptığı açıklamada, ''Brezilya'dan üç kulüp Telles'i istiyor. İki İtalyan, bir de Alman Kulübü de kendisini transfer etmek için teklifte bulundu. Galatasaray teknik direktörü Hamzaoğlu ve kulübün asbaşkanı Telles'i sezon sonundan önce bırakmak istemiyorlar. Tüm detayları öğrenmek için 15 Ocak'ta Türkiye'ye gideceğim'' dedi.
 
Hamzaoğlu vazgeçmiyor!
 
Hamza Hamzaoğlu göreve geldiği günden bu yana Alex Telles'ten vazgeçmezken, Brezilyalı sol bekin defansif konuda sıkıntıları olsa da, bunların oynayarak giderileceğini hesaplıyor. Hamzaoğlu'nun Alex Telles için gelen teklifler sonrasında Albayrak'ı da, ''Devre arasında sol beki nereden bulacağız. Zaten Tarık'ın performansı ortada. Hem ben Telles'in sezon sonuna kadar iyi bir performans göstereceğini ve performansının da yükseleceğini düşünüyorum. O yüzden devre arasında kesinlikle satılmamalı'' diyerek ikna ettiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!