comScore

Galatasaray Galatasaray

Karabükspor yönetiminden Galatasaray'a...

16 Aralık 2014, Salı 19:01

Furkan Özçal, Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan için Galatasaray'la anlaşmaya varan Kardemir Karabükspor yönetimi, bu oyuncuların devre arasına kadar oynatılmamasını talep etti.

Furkan Özçal, Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan için Galatasaray'la anlaşmaya varan Kardemir Karabükspor yönetimi, bu oyuncuların devre arasına kadar oynatılmamasını talep etti. Galatasaray'ın ise bu talebi kabul ettiği öğrenildi. 
 
Galatasaray ile Kardemir Karabükspor'un Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri için yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı.
 
Furkan'ı satın almak isteyen kırmızı lacivertli kulüp, bonservis için 1 milyon Euro teklif etti. Sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı kırmızı lacivertliler, sezon sonuna dek kiralamak istedikleri Yasin ve Umut için de 250'şer bin Euro önerdi. Karabükspor, tekliflerine olumlu yanıt verilmesi halinde bu paraların tek seferde peşin ödeneceğini de bildirdi.
 
Mali yönden sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi de toplam 1.5 milyon Euro'nun peşin ödenecek olmasından dolayı Karabükspor'a olumlu yanıt verdi.
 
Bu arada kırmızı lacivertli yöneticiler, Galatasaray yönetiminden özel talepte bulunarak, herhangi bir sakatlık riskine karşı Umut, Yasin ve Furkan'ın devre arasına dek oynatılmamasını istedi. Sarı kırmızılılar da bu talebi kabul etti ve üç futbolcuyu da bugün oynanacak Balçova Yaşamspor maçının kadrosuna almadı ve takım İzmir'e 18 yerine 16 futbolcuyla gitti.
 
Yasin gitmek istemiyor
 
Bu arada Yasin Öztekin'in Kardemir Karabükspor'a gitmek istemediği ve bu yöndeki düşüncesini sarı kırmızılı yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yöneticilerin ne yapıp edip bu oyuncuyu ikna edeceği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!