Ünal Aysal'ı yapacağı basın toplantısından verdiği sözlerle vazgeçiren İnan Kıraç, Pazartesi günü basının karşısına çıkmaya hazırlanan Adnan Polat'ı da araya hatırlı kişileri sokarak ikna etmek için kolları sıvadı.
Kulübün kirli çamaşırlarının ortaya dökülmemesi için "ezeli düşman" olarak belirlediği Adnan Polat'ı aratmayı göze alan Kıraç'ın ciddi tehditlerde bulunduğu bildirildi. Kıraç'ın, Polat'ı Pazartesi günü yapacağı toplantı sonrasında "disipline verme ve üyeliğini düşürmeye kadar gidecek" sürece hazırlaması konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.
Adnan Polat'ın son olarak vergi olayının da kendi yönetimine yıkılması üzerine çılgına döndüğü ve ne pahasına olursa olsun, Pazartesi günü basının karşısına çıkacağı öğrenildi.

