comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu kararını verdi

06 Aralık 2014, Cumartesi 10:07

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, devre arası kampının ekonomik şartları da göz önüne alarak İstanbul'da yapılmasını istedi.

Hamza Hamzaoğlu, lige verilen aranın azlığını ve yapılacak tasarrufu düşünerek, İstanbul dışında yapılacak kampı iptal etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar, hava şartlarının iyi olması durumunda çalışmalarını Florya'da gerçekleştirecek.
 
Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğe gelişinin ardından kamp programı yeniden gözden geçirildi, şehir dışı kampının iptal edilmesi gündeme geldi.
 
Hamzaoğlu, İstanbul'daki hava şartlarının dikkate alınarak, gerekirse kampın İstanbul'da olmasını istedi. Hava şartlarının uygun olması halinde İstanbul'da kalarak ligin ikinci yarısındaki yoğun maratona hazırlanmak isteyen Hamzaoğlu'nun, konuyla ilgili kendisine gelecek rapor sonrası hareket edeceği öğrenildi.

250 bin euro cepte
 
Uçak ve konaklama ücretleri dikkate alındığında Florya'da yapılacak bir kampla 200-250 bin euroluk da bir tasarruf sağlanacak. Diğer taraftan fikstür de Hamzaoğlu'nun elini kolunu bağlıyor. Çünkü 4 Ocak'ta Beşiktaş ile lig maçı oynayacak olan sarı-kırmızılılarda, lige verilecek araya rağmen 17 Ocak'ta deplasmanda Balçova Yaşamspor ile kupa maçı yapılacak. Oyuncularının dinlenmesi için en az bir hafta izin vermeyi planlayan genç teknik adamın, İzmir seyahatini de dikkate aldığı, ayrıca futbolcuların aileleriyle mümkün olduğunca beraber vakit geçirip ikinci yarı öncesi moralli dönmesini arzu ediyor.
 
Bu nedenle İstanbul'da yapılması planlanan kampta futbolcuların yoğun tempolu çalışmaların ardından evlerine dönmeleri planlanıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!