comScore

Galatasaray Galatasaray

Hagi'ye ŞOK! Usülsüzlükten dolayı soruşturma...

01 Aralık 2014, Pazartesi 12:30

Romanya'da Yolsuzluğu Önleme Bürosu, Viitorul Constanta Kulübü'nün yaptığı bir transferdeki usülsüzlükten dolayı Gheorghe Hagi'yi de soruşturma kapsamına aldı.

Galatasaray efsanesi Hagi'nin ismi yolsuzluk soruşturmasına girdi. Constanta kenti il meclisi başkanı Nicusor Constantinescu geçtiğimiz aylarda üç ayrı soruşturma kapsamında göz altına alınmış ve mahkemeye sevk edilmişti. Rumen basınında yer alan habere göre Hagi'nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Viitorul Constanta, 'Ulusal Yolsuzluğu Önleme Bürosu' tarafından soruşturma dosyasına dahil edildi.
 
Hagi'nin takımının Şubat 2013'te 800 bin euroluk bir transfer harcaması yaptığı, bu transferin Constantinescu tarafından gerçekleştirildiği ve bunun yasal olmayan bir sponsor desteği olarak değerlendirildiği bildirildi. Hagi'nin soruşturmayı yürüten büro tarafından ifadesinin alınmak üzere çağrılmasının beklendiği kaydedildi  
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!