comScore

Galatasaray Galatasaray

'G.Saray, PTT 1. Lig'e düşer'

30 Kasım 2014, Pazar 11:19

Son yıllarda ciddi ekonomik sorunlar yaşayan Galatasaray'da kritik önlemler de arka arkaya gelmeye başladı.

Son yıllarda ciddi ekonomik sorunlar yaşayan Galatasaray'da kritik önlemler de arka arkaya gelmeye başladı. Finansal Fair-Play'den dolayı UEFA'dan ceza alan sarı-kırmızılı kulüp, amatör branşlarda da ciddi sıkıntı yaşıyor.

 

TRT'de yayınlanan Futbol Arenası adlı programın yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın net borcunu açıkladı ve sarı-kırmızılı kulübü büyük bir tehlikenin beklediğini ifade etti.

Gerekli önlemler alınmazsa Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda PTT 1.Lig'e düşürülebileceğini iddia eden Toroğlu, "Galatasaray borcu 1 trilyon 250 milyon TL, net rakam veriyorum. Bana desinler ki yalan söylüyorsun, ya da yanlış biliyorsun desinler, diyemezler. Bu borç, Mayıs'ta Yarsuvat giderken olacak 1.500. Haybeye rakamlar söylemiyorum. Bu Galatasaray iyi yönetilmezse ve kontrol altına alınmazsa PTT 1.Lig'e düşer, iddia ediyorum. Kesinlikle önlem alınması gerekiyor. Devletin yardım etmesi lazım, o zaman da Fenerbahçe ve Beşiktaş da derki beni de kurtarın. Diyorlar ki Riva'yı satarız, ne olur ya, satsan ne olur. Devlet devlet gibi olursa, bu kulüplere kilit vurulur." şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!