comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan'a bir darbe daha!

28 Kasım 2014, Cuma 14:14

Anderlecht maçında gereksiz yere kırmızı kart gören Selçuk İnan'a ağır para cezası verilecek. Kaptanlığa da Sneijder'in getirilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Avrupa'da yaşanan hüsranın ardından yönetim, takım içinde operasyona hazırlanıyor. Gaziantepspor karşılaşmasının ardından radikal kararların alınacağı öğrenildi. Hedefteki isimlerin başında ise Selçuk İnan var. Uzun süredir formsuz olan tecrübeli oyuncunun, Anderlecht maçında gördüğü kırmızı kart bardağı taşırdı. Selçuk'a para cezası verilmesinin yanı sıra kaptanlığın da elinden alınacağı belirtildi. 
 
Selçuk'un sabıkası kabarık 
 
Geçen sezondan beri düşüşte olan Selçuk İnan'ın vukatları oldukça kabarık. Mancini döneminde oyundan alınmasına kızıp, üzerindeki formayı ve kaptanlık bandını çıkarmış ve yardımcı antenör Tugay Kerimoğlu'na fırlatmıştı. Yönetimin Selçuk'tan alacağı pazubandı Wesley Sneijder'e vermesi bekleniyor. 
 
Arkadaşlık ve disiplin yok 
 
Yönetimin takım içinde kaybolan disiplini tekrar sağlamak için bazı oyuncuları kadro dışı bırakarak gözdağı vermeyi planladığı da öğrenildi. Son olarak Belçika'da Chedjou ile Tarık saha içinde atışmıştı. Operasyonun büyüğü ise devre arasında yaşanacak. Kadrodaki en az 10-12 oyuncu ile yollar ayrılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!