comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'ye akıl verdi! 'Tazminatını al!'

28 Kasım 2014, Cuma 13:48

Beşiktaş'ın işini yapmadığı için önce kovduğu sonra dava açtığı Nevio Scala'dan; Cesare Prandelli'ye çıldırtacak tavsiyeler geldi...

Beşiktaş taraftarının aklına Nevio Scala denince İngiltere'de Leeds United'tan alınan 6-0'lık mağlubiyet gelir... şu anda 67 yaşında olan İtalyan teknik adam siyah-beyazlıları çalıştırdıktan sonra Shakhtar ve Spartak Moskova'da görev almış 2004'te 57 yaşında teknik direktörlük kariyerine noktayı koymuştu.
Prandelli'nin kovulma sürecine Nevio Scala da dahil olurken emekli İtalyan teknik adam TMW'ye Türkiye aleyhine çok sert sözler söyledi.
 
Prandelli'nin yaşadığı ortamı "kabus" olarak değerlendiren İtalyan teknik adam, "Prandelli de kendimi görüyorum. Ben de aynı kabus gibi deneyimi yaşamıştım" dedi.
 
Beşiktaş'ın o dönemde sözleşmesindeki yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle dava açtığı Scala yaptığı açıklamada, "Benim için üzerinde çok fazla konuşmak istemediğim daha kötüsünü yaşamadığım bir maceraydı.

Sadece diyebilirim ki, ayrılık sürecinde benim paramı vermemek için her yolu denediler. Kesinlikle kariyerimin en kötü günleriydi. Benim o dönemde Beşiktaş'a gitmemin tek nedeni ekonomik şartlardı. Önemli bir ekonomik teklifti. Prandelli ve Mancini'nin ise oraya gittiğini okuyunca onlar için çok üzülmüştüm. Keşke bana sorsalardı" dedi.
 
Nevio Scala, Prandelli'ye kesinlikle istifa etmemesi yolunda mesaj gönderirken, "Kesinlikle istifa etmesin. Hak ettiği tek bir kuruşu bile almadan sakın işi bırakmasın" diyerek Galatasaray taraftarını çıldırttı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!