comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli, Terim'e uyacak

17 Kasım 2014, Pazartesi 18:21

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin Trabzonspor karşısında sistem değişikliğine giderek sahaya çift forvetle çıkabileceği belirtildi. 

Prandelli'nin Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında oyuna sonradan girerek takımını galibiyete taşıyan golleri atan Umut Bulut'u Trabzonspor karşısında ilk 11'de görevlendirmeyi düşündüğü, bu futbolcuyla birlikte Burak'a da şans vereceği öğrenildi. 
 
Burak'ın Trabzonspor savunmasının arasına girerek savunmayı rahatsız edip Umut'a boş alan yaratmasını amaçlayan Prandelli'nin Olcan ve Sneijder'in yanısıra sağ bek ve sol bekleri de sık sık ileri çıkararak kanatlardan ortalarla pozisyon arayacağı ifade edildi. 
 
Sabri'yi yine ilk 11'de görevlendirmeyi düşünen İtalyan teknik adamın sol bekte ise Tarık veya Telles'ten birine şans vereceği ancak bu pozisyonla ilgili kesin kararını hafta içinde yapılacak taktik antrenmanlarda vereceği öğrenildi.
 
İtalyan teknik adamın Trabzonspor'da yaşanılan teknik adam değişikliği sonrası Trabzonspor'un bu sezon oynadığı maçların yanısıra Ersun Yanal'ın sistemini de anlayabilmek için Fenerbahçe'nin geçen sezon oynadığı bazı maçları da izlediği ve çeşitli değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi. 
 
Prandelli'nin bu değerlendirmeleri yapacağı toplantıda oyuncularıyla paylaşacağı ve Trabzonspor maçının sistemini ve kadroyu da bunlara göre kesinleştireceği vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!