comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'e şimdi de İtalyan devi talip!

17 Kasım 2014, Pazartesi 16:49

Adı çeşitli takımlarla anılan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'a Milan'ın da talip olacağı iddia edildi.

İtalyanın Corriere dello Sport gazetesinin iddiasına göre, İtalya-Hırvatistan maçında Milan Başkanı Adriano Galliani, Teknik Direktör Filippo Inzaghi ve yardımcı antrenör Mauro Tassotti'yle bir araya geldi. Üçlünün, Ocak ayında Asya oyunlarına gidecek Keisuke Honda'nın takımı bir ay yalnız bırakacak olması nedeniyle yerine bir ismi kiralamayı konuştukları ve ilk adayın da Galasatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder olduğu iddia edildi. Milan, daha önce Inter forması giyen Sneijder için Galatasaray'a 6 aylık kiralama formülü sunulacak.
 
Haberde Sneijder'in Galatasaray ile 30 Haziran 2016'ya kadar sözleşmesi hatırlatılırken, oyuncunun sarı-kırmızılı ekipten alacağı para konusunda sorun yaşadığı ve daha önce yaşadığı Milano'ya dönmeye sıcak bakabileceği vurgulandı. Sneijder'in, Inzaghi'nin aradığı oyuncu olduğunun belirtildiği haberde; oyunu okuması, yeteneği ve hatayı affetmeyen yapısıyla hücumu destekleyecek bir isim olduğu belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!